<![CDATA[]]>

”Därför älskar vi att driva eget!”

Redaktionen

Publicerades: 12 juli, 2012

Nu är Driva Egets tävling som arrangerades tillsammans med Dell och Hogia avslutad. Över 600 svar har kommit in.

Här är tio finalister och deras motivering till vad det allra bästa med att vara företagare är – en av dem vinner en dator:

Sofie Engström:
Att längta till och se fram emot varje arbetsdag, där varje ansträngning jag gör och varje idé jag förverkligar gynnar mig själv och mitt företag, och får det att gå framåt!

Karin Söderqvist:
När företagarens dag börjar finns enbart nya möjligheter och mål, och vid dagens slut – en massa erfarenheter och lycka att styra över sin dag själv.

Peter Nyström:
Stor stimulans i allt man tar för sig samt en oslagbar frihet till att påverka både fritid, ekonomi & drömmar!

Gudmund Areskoug:
Man behöver inte be någon om lov, inga pekpinnar, ingen som tittar över axeln – man kan bete sig och utvecklas som en fri människa ska kunna göra, och förverkliga idéerna man har och ständigt får.

Charlotte McGee:
Min tid är ovärderlig och värdefull, därför väljer jag att investera den i mitt företag istället för att sälja den till någon annan.

Ronnie Faltin:
Det bästa och roligaste med att vara företagare är att man hela tiden investerar i sig själv, såväl mentalt som ekonomiskt och tidsmässigt!

Stefan Nilsson:
Den svindlande vardagskänslan av att ingen annan än jag själv har kontrollen över mitt liv – och den långsamt växande insikten att jag faktiskt kan lita på min egen förmåga.

Marie Sedin:
Att ha kontroll över mitt eget öde, skapa min egen framtid och är inte vara i händerna på andras beslut.

Tomas Nilsson:
Det bästa med att vara företagare är att jag själv har möjlighet att utveckla de idéer som jag tror kan ge en bättre framtid för mig själv och för min omgivning.

Ritva Wahlman:
Att ha ett arbete efter 68 års-dagen, som infaller i januari nästa år!

Den 24 juli presenterar juryn de tre som vinner priser. Första pris är en dator från Dell och det webbaserade faktureringsprogrammet Hogia Smart Fakturering i 12 månader. Tvåan och trean vinner Hogia Smart Fakturering i 12 månader. 

Datorn har ett värde på upp till 7 000 kronor. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.