Driva Eget – småföretagarnas oberoende tidning

Redaktionen

Publicerades: 10 maj, 2009

Driva Eget är en fristående tidning för småföretagare som ger konkreta råd, guidning och inspiration. Klicka på pilen ovan och hör grundaren och tidningens profil Anders Andersson presentera tidningen.

Tidningen kommer nu ut åtta gånger om året och har över 15 000 prenumeranter. Den ägs nu av LRF Media, men grundaren Anders Andersson driver tillsammans med chefredaktören Camilla Björkman tidningen med samma självständighet som från starten 2008.

Driva Eget riktar sig främst till företagare med upp till 10 anställda, men ska också ge inspiration och självförtroende åt dem som funderar på att starta eget. Så här är Driva Eget:

  • RÅDGIVANDE. Ger handfasta råd som ingen annan ger – om hur en småföretagare ökar lönsamheten, får företagets pengar att växa, sänker skatten, hittar fler kunder, förenklar företagandet, har roligt på jobbet och får ut mer av livet som företagare.
  • OBEROENDE. Sveriges enda tidning för småföretagare som inte är beroende av organisationer eller företagarnas leverantörer.
  • TROVÄRDIG. Ägs och produceras av entreprenören och ekonomijournalisten Anders Andersson, som står envist på småföretagarnas sida och själv är i målgruppen. Han profilerar själv tidningen och är både chefredaktör och VD och nås på anders@driva-eget.se
  • VÄXANDE. Målgruppen är landets 850 000 småföretagare med 0-10 anställda och alla dem som drömmer om att starta eget. Detta är en växande grupp som politiker och myndigheter alltmer värnar om.

Den kostar endast 495 kr, exkl 6 % i  moms, för 8 nummer). Den säljs också som lösnummer via Interpress och kostar 79 kr.

Prenumerera på den här (papperstidning och tidning i din läsplatta). Prenumerera på den digitala versionen av tidningen här.

Information för annonsörer här.

SENASTE NUMRET! Mer information om senaste numret hittar du HÄR. Om du vill veta när nästa nummer kommer ut, så kika i Driva Egets kalender.