<![CDATA[]]>

Låt dig inspireras av Sven, Elaine, Teo och Max

Redaktionen

Publicerades: 2 september, 2009

Om du vill bli inspirerad av Sven Hagströmer, Anders Andersson, Teo Härén, Elaine Bergqvist och Max Söderpalm ska du inte missa Driva Egets stora inspirationsdag i Stockholm den 16 september.

Anmäl dig här nu direkt.

Nu när höstsäsongen drar igång och tiderna ser ut att bli bättre gäller det att ladda för den väntade uppgången. Det handlar då om att bli inspirerad.

Det kan du bli den 16 september på en inspirationsdag på Skandiabiografen på Drottninggatan i Stockholm, som arrangeras av Driva Eget och Nyttforetag.com. Medverkande i  programet kl 15-19:

  • Sven Hagströmer, känd finansman och riskkapitalist i Draknästet i TV. Han kan berätta om hur man gör för att bli framgångsrik och tipsar om hur du ska lyckas få en riskkapitalist att satsa på dig.
  • Teo Härén, som är utsedd till Sveriges bäste talare. Han kan lära dig hur du ska tänka kreativt när du ska utveckla ditt företag eller starta ett nytt.
  • Elaine Bergqvist, som skrivit boken Härskarteknik. Hon lär dig knepen för att bli en bättre talare och om hur du kan vinna med ordet som makt.
  • Max Söderpalm, säljcoach, bloggare på driva-eget.se och författare till boken Det är i backarna man rycker. Han lär dig hur du bättre ska sälja både dig själv och dina tjänster eller produkter.
  • Anders Andersson på Driva Eget. Han visar hur du kan klå de stora i lågkonjunkturen och ger lönande tips om pensionssparande och skatteplanering.
  • Gustaf Oscarson, som skrivit den nyutkomna boken Mind your own business, är moderator.

Under inspirationsdagen kommer det också att avslöjas vem som vinner förstapriset, 100 000 kr, i Driva Egets tävling Affärschansen.
Vilken av de här fem det blir hålls hemligt tills Sven Hagströmer delar ut priset vid 16-tiden.

Här i webb-TV berättar Anders Andersson och Gustaf Oscarson mer om inspirationsdagen.

Här kan du anmäla dig, och betala biljett, som just nu kostar endast 295 kr, plus moms, inklusive kaffe och smörgås.