<![CDATA[Mike Blixt]]>

Ny bloggare: serieenetreprenören Mike Blixt

Ebba Arnborg

Uppdaterades: 2 april, 2019
Publicerades: 13 oktober, 2014

Du har väl inte missat vår nya bloggare serieentreprenören Mike Blixt som låter dig följa med under resan att starta fem företag samtidigt. Hittills har han tipsat om att bygga ett team, lyckas med paketering och funderat över barnuppfostran som serientreprenör.

”Jag är en 36-årig dalmas som monterade ner hela mitt förra liv för att flytta till Göteborg och bygga min dröm. I den här bloggen kommer ni att få följa med på resan i byggandet av en rad företag. Jag kommer att låta er ta del av de utmaningar vi ställs inför och dela vår glädje och eventuell sorg.” skriver han i sin blogg.

Mike Blixt har fem företag igång – eller på gång – just nu. Han poängterar att det inte bara är han som skapar bolagen, han har ett ”fantastiskt team” i ryggen.
– Det började med företaget Wellsquare, men då tyckte många att vi behövde separera företagen kring sjukvård och friskvård och därför har det blivit flera bolag. Under en lång period skissade jag på flera affärsidéer, totalt 15. Jag är inte en förvaltare, jag är en uppstartare. Jag gillar att starta företag och bygger upp team som ska förvalta idéerna. Visiba till exempel känns väldigt långsiktigt, berättade Mike för Driva Eget tidigare i år.

Läs mer i Mikes blogg: