<![CDATA[]]>

Nya argument för att bli Driva Eget-ambassadör

Redaktionen

Publicerades: 23 februari, 2011

Bli Driva Eget-ambassadör du också. Få ihop ett gäng prenumeranter och få chansen att få ditt företag presenterat i nästa nummer. Här är två bra argument för att få fler att vilja bli prenumeranter.

Ett av Driva Egets råd är att du som är småföretagare ska hitta ambassadörer – nöjda kunder som talar väl om företaget och skaffar dig nya kunder. Nu tänker vi följa vårt eget råd.

Så om du är en nöjd läsare vill vi gärna att du ska bli en av våra ambassadörer. Anders Andersson hälsar dig välkommmen här. Här är två bra argument att ge till dem som du tror vill bli prenumeranter:

1. Visa ett nummer. Om du vill visa upp ett nummer för de du tänker värva kan du mejla dem denna länk till en  blädderversion av Driva Eget:

http://adviser2.flashpublisher.se/flashpublisher/magazine/173

2. Gratis företagspresentation.Ett annat bra argument för att vara prenumerant  att den som prenumerera har rätt att presentera sitt företag på www.driva-eget.se/foretag. Om de då lägger in en länk till sin hemsida ökar chansen att komma högre upp i Google. Det var en värvningsargumentation som gjorde Jan Roostal till första etappvinnare i vår tävling. Läs om det här.

För att bli ambassadör ska du skaffa minst fem nya helårsprenumeranter till Driva Eget. Om du gör det får du det här:

  • Gratis prenumeration på Driva Eget för dig i ett år. Den prenumeration som du har förlängs med ett år
  • Ambassadörsmärket som ger dig fri entré till ett av våra seminarier under året (After Work).
  • Avdragslexikon. Värvar du ytterligare fem prenumeranter får du boken Avdragslexikon 2011 gratis.
  • Publicitet i Driva Eget. Den ambassadör som värvat flest prenumeranter fram till nästa tidning går i tryck presenteras på en helsida i Driva Eget.
  • Gratis kundträff. Den ambassadör som värvar flest prenumeranter totalt under hela 2011 får en kundträff eller nätverksträff på sin hemort bekostad av Driva Eget till ett värde av upp till 10 000 kr. Naturligtvis kommer Anders Andersson dit och håller föredrag om det skulle passa.
  • Chans att påverka. Som ambassadör får du chans att påverka innehållet  i Driva Eget genom att delta i specialundersökningar.
     
Anmäl prenumeranter här

Så fort du hittat någon som vill prenumerera går du in här och skriver namnet på den nya prenumeranten och på dig själv.
 

Välkommen att bli Driva Eget-ambassadör!

Anders Andersson