Företagarens viktigaste medlemskap – nu till superpris!

Redaktionen

Publicerades: 13 juni, 2023
Foto av: Adobe Stock

Sol, bad och … företaget. Vi företagare tar sällan ledigt, och på sommaren ska vi både jobba, planera en maxad höst och ta välförtjänt semester. Puuh! Visst behöver vi då pepp och inspiration, och smarta hacks och verktyg som gör oss bättre. Därför bjuder vi in dig att hänga med oss och bli medlem i Driva Egets egen klubb Founders & Friends. Det är du värd. Dessutom får du bästa dealen just nu!

Alright, intressant! Vad ingår då om jag blir medlem i Founders & Friends?

1 000-tals låsta guider öppnas för dig

På Driva Eget finns 1 000-tals artiklar och guider, och hundratals poddavsnitt med Sveriges främsta entreprenörer och experter. I ditt medlemskap får du tillgång till allt. Nice!

Verktyg, mallar, förmåner och kalkyler

Vår uppgift är att hitta de bästa strategierna och verktygen för att du ska kunna ta ditt bolag till nästa nivå. Vi letar rätt på all denna kunskap och know-how, och ger dig tipsen i våra nyhetsbrev, poddar och verktygslådor helt anpassade för dig som företagare. Dessutom får tillgång till avtalsmallar, förmåner (värda 1 000-tals kronor) och smarta kalkyler. Spar tid och pengar!

Din nya familj med företagare

Som en del i Founders & Friends-familjen kan du knyta kontakt med andra företagare för att både göra affärer och skapa nya vänskaper. Vi tror på kraften att tillsammans hjälpas åt att växa.

Prova att bli medlem – nu till sommarpris!

Under sommaren erbjuder vi dig att testa på att bli medlem. Just nu kan du prova tre månader för endast 49 kr/mån. Ord pris är 199 kr/mån. Det betyder att du sparar totalt 447 kr!

Så här aktiverar du din kampanjkod:

Steg 1: Gå till denna sida
Steg 2: Fyll i din e-post adress
Steg 3: Välj månadsvis betalning
Steg 4: Fyll i kampanjkoden SOMMAR23
Steg 5: Fyll i dina kortuppgifter.

Klart! Nu skapas ditt konto! Välkommen som medlem!

Bli medlem idag! Ingen bindningstid. Avsluta när du vill.

Vad ingår i medlemskapet? Här kan du läsa mer om allt som ingår i vårat medlemsskap.