<![CDATA[]]>

Superinspiratörer hjälper ditt företag att lyckas

Redaktionen

Publicerades: 14 april, 2012

I vår kommer eventet Mitt Företag 2012 till Karlstad, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Norrköping och Stockholm. Några av landets hetaste entreprenörer inspirerar – som Kicki Theander, tv-kock och grundare av Middagsfrid.

På ett av årets mest inspirerande företagarevent Mitt Företag 2012 får du hjälp av inspirerande personlighgeteratt lyckas som företagare.

En av eventets föreläsare är Kicki Theander, som startade hela matkassebranschen. Kickis föreläsning går under namnet “Från NyföretagarCentrum till 90 miljoner – så gjorde jag!”.

På scenen får Kicki samsas med Navid Modiri och Johannes Hansen, som omtalats som landets två mest inspirerande unga föreläsare. Navid känner vi igen från tv, och Johannes har fått epitetet “Sveriges Bob Proctor”.

– Navid och Johannes är helt otroliga på scen, och skapar så mycket energi att du som besökare kommer att bubbla av energi under flera månader framåt, säger eventets initiativtagare och entreprenören Gustaf Oscarson, som du bland annat känner igen från SVT:s Draknästet.

Gustaf är även han en av dagens föreläsare, och bjuder på en konkret föreläsning under namnet “15 nya kunder på 15 minuter”.

På plats finns också en lång rad av städernas mest framgångsrika företagsledare, som i en förebildshörna bidrar med sina viktigaste tips till dig som besöker eventet. Runt 200 företagare brukar besöka Mitt Företag i respektive stad, och här kan du läsa mer och anmäla dig till respektive event:

17/4  Karlstad 
18/4  Eskilstuna

9/5  Göteborg
10/5  Borås
23/5 Norrköping
24/5 Stockholm