<![CDATA[Träffa oss i Båstad på Entreprenörsveckan.]]>

Välkommen till vår nya sajt!

Camilla Björkman

Publicerades: 17 april, 2014

Jo, du har kommit rätt. Detta är Driva Egets sajt full med småföretagarartiklar som vanligt. Men vi har helt ny kostym och en massa nya tjänster. Välkommen till premären för vår nya sajt.

Under påsken lanserade vi vår nya webbplats! Den är mer innehållsrik, har ny design och en massa interaktivitet och kalkyler. Sajten har utvecklats av webbyrån X-Com i Eskilstuna som jobbat hårt i månader för att kunna bjuda våra besökare på en toppensajt. Läs våra kommentarer här och här. Här är lite av det nya:

Enklare att hitta
Nya driva-eget.se får en enklare och renare design som gör sajten mer lättnavigerad och mer innehållsrik. Webbredaktör Maja-Stina Fransson och andra medarbetare uppdaterar flera gånger om dagen med nya artiklar, nyheter och guider från olika experter.

Fler smarta kalkyler
Våra interaktiva kalkyler för att till exempel räkna ut moms och lönekostnad har gjort succé. Nu lanserar vi flera nya kalkyler:

Bättre företagsregister
Besökarna står alltid i centrum på driva-eget.se. Våra prenumeranters företagarpresentationer med logotyper finns nu samlade på ett bättre och mer överskådligt sätt – och några snurrar förbi också en bit ner på sajtens startsida. Vårt Forum har också helrenoverats.

Nya samarbeten
Nya samarbeten håller på att utvecklas. Ett av dem är med sajten allabolag.se.  I en sökruta kan du på vår startsida söka efter siffror och andra uppgifter för allas landets bolag och om alla som sitter i styrelsen för dessa.

Bättre bloggar
Våra bloggare och våra experter lyfts fram på ett bättre sätt. Nya bloggare kommer.

Roliga tester
Vilken färg är du? Passar du som entreprenör? Vi kommer löpande att uppdatera med nya, roliga tester som ger en hint om vem du är som företagare.

Webb-tv för småföretagare
Alla våra webb-tv-klipp samlas upp på vår nya webb-tv-sida. Här kommer vi även att uppdatera löpande med nya klipp.

Webbkurser som gör dig mer lönsam
Även våra webbkurser om ekonomi, bokföring, försäljning, PR och starta eget får nytt utseende i ett nytt verktyg från Coursio. Kurserna blandar film, ljud, text och bildspel och du kan gå dem direkt från din dator eller surfplatta.

Än en gång välkomna. Det här är bara början. Det kommer mera…

Har du synpunkter på nya sajten? Lämna gärna dina kommentarer och synpunkter nedan eller hör av dig till oss på: webbred@driva-eget.se.