<![CDATA[]]>

”Vi som är statens bästa kunder behandlas sämst”

Redaktionen

Publicerades: 6 september, 2010

”Vi småföretagare är statens bästa kunder, men behandlas som om vi vore de sämsta.” Det skriver Janne Näsström, en av de tre nya bloggare som nu debuterar här på sajten. Läs inläggen från honom, Camilla Björkman och Anders Kårfeldt.
 

På driva-eget.se finns det nu 12 bloggare – småföretagare av skilda slag med olika infallsvinklar på tillvaron. Följ dem. De senaste tre är de här:

  • Janne Näsström från Västervik är en debattlysten före detta journalist som arbetat med reklam och marknadsföring sedan 80-talet. Har varit företagare i 20 år, och driver idag eget bolag som konsult. Han arbetar bland annat i högskoleprojekt kring affärsutveckling.
  • Anders Kårfeldt från Helsingborg är VD och grundare av Nexxt Företagsförmedling och har tidigare arbetad inom lastbilsindustrin. I sitt arbete träffar han dagligen företagare som ska sälja eller köpa företag. Detta och annat från företagarvärlden tar han upp.
  • Camilla Björkman är webbredaktör på Driva Eget och frilansjournalist som just köpt en egen tidning, Dentalmagazinet. Här bloggar hon om att starta eget i mediebranschen och ger tips till dig som vill ta steget till eget.

Anders Kårfeldt

Camilla Björkman