Test: Vilken typ av företagare är du? Gör Driva Egets företagartest!

Det finns många olika typer av företagare? Vilken typ är du? Är pengar drivkraften? Eller frihet? Eller kanske att förändra världen? Gör Driva Egets företagartest och se vilken företagartyp du är!

Okej, du har startat eget företag eller är på gång att starta. Men du famlar lite i mörkret, och vet inte riktigt vilken typ av företag du vill driva. Stort som Spotify eller bara en härlig livsstil?

Frågorna är många, och det tar ofta lång tid att hitta sin stil som företagare. Som tur är finns Driva Egets företagartest, där du kan testa vilken typ av företagare du är.

Lycka till! Och kom ihåg, var ärlig. Ingen annan än du läser svaren!

  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • 4.
  • 5.
  • 6.
  • 7.

Nästa steg för dig som vill lyckas med företaget

När du har gjort Driva Egets företagartest, rekommenderar vi dig att prova någon av våra guider för att ta ditt företag till nästa nivå. Vad sägs om de här favoriterna, som många av våra läsare älskar.

Tips! Bästa affärsidéerna att starta just nu

Tips! 10 saker framgångsrika människor gör annorlunda än alla andra

Tips! Så kan du tjäna extra pengar hemifrån – 14 enkla ideér

Hur kan jag få hjälp med mitt företag – utöver Driva Egets företagartest?

Kompis, det finns många sätt. Förutom vårt företagartest kan du använda alla våra andra kalkyler och såklart läsa alla våra guider och artiklar om företagande. Vi rekommenderar också att bli medlem för att få allt det ”göttiga”, som våra medlemmar älskar.

Och kanske kan det vara läge att gå med i ett företagarnätverk? Förutom vårt medlemskap finns många nätverk för företagare, kolla vad som finns i just din kommun?

Men allra bäst är förstås att bara ge sig ut i verkligheten, kontakta kunder och få igång försäljningen. Många tänker för mycket och för länge, bli inte en av dem! Rocka loss istället med ditt underbara företag!