<![CDATA[]]>

Hur påverkar medierna dig som företagare? Svara och tävla om en prenumeration!

Camilla Björkman

Publicerades: 25 mars, 2014

Driva Eget hjälper en entreprenörstudent med sin uppsats om kvinnlig och manlig representation i media och hur det påverkar företagare. Svara här på några enkla frågor – och tävla om en årsprenumeration på Driva Eget.

Enkäten kommer från Olivia Sandberg, som skriver sin kandidatuppsats på Kulturentreprenörsprogrammet vid Umeå universitet. I den ska hon undersöka vikten av jämställd representation i media, med fokus på kvinnor och förebilder för egenföretagare.

Uppsatsens syfte är att undersöka om det finns en skillnad mellan hur manliga och kvinnliga entreprenörer avbildas i tidningar riktade mot egenföretagare, om det finns en problematik i framställningen och om det finns en medvetenhet om denna hos respektive tidning.

Självklart vill vi på Driva Eget hjälpa Olivia med uppsatsen, och det hoppas vi att du vill också! Dina svar är viktiga. Klicka därför på länken nedan och du får svara på 10 frågor kring ämnet.

Klicka här och kom till enkäten (öppnas i nytt fönster).

Fyll även i din e-postadress i enkäten så tävlar du om en helårsprenumeration på Driva Eget (värde 495 kr). Vi drar en vinnare av de svar som kommer in. Skriv din e-postadress nedan så kontaktar vi dig senast 30 april om du har vunnit. Din e-postadress kommer inte att användas i något annat sammanhang.