<![CDATA[]]>

Öka vinsten med Driva Egets bloggare

Camilla Björkman

Publicerades: 24 augusti, 2011

Inspireras av Driva Egets tre nya bloggare: Gustaf som skriver om pengar och aktier, Ramona som driver fem företag och Åsa som visar hur du dubblar din omsättning.

Driva Eget kan nu stolt presentera tre nya bloggare som på olika sätt hjälper dig som företagare: en visar hur du ökar din omsättning, en hur du driver företag som ung och en hur dina pengar kan börja jobba för dig. Vilken av dem blir din nya favorit?

 

 

Gustaf Brickman är journalist och delägare i text- och produktionsbyrån Big Words Publishing, där Driva Eget är en av favoritkunderna. Han är också en stor börs- och placeringsfantast och kommer i bloggen att skriva om hur du får dina pengar att arbeta för dig. HÄR hittar du hans blogg.

 

 

Ramona Byrö från Uddevalla är en sann entreprenör och driver fem olika företag, tre av dem nystartade i år, trots att hon bara är 28! Hon berättar om hur det egentligen är att vara ung företagare. HÄR hittar du hennes blogg.

 

 

 

Åsa Plesner är företagarcoach och författare till ”Fördubbla din omsättning!” Hon ger handfasta tips och abstrakta funderingar kring att driva ett effektivt, kreativt, lönsamt och personligt företag. HÄR hittar du hennes blogg.

 

 

HÄR hittar du alla Driva Egets bloggare.