<![CDATA[Vinn boken ">

Tävla och vinn boken ”Företagare och förälder”

Redaktionen

Publicerades: 23 november, 2017

Många småföretagare oroar sig för att det är svårt att vara föräldraledig. Inte alls! Bara man planerar och utmanar rädslan att bli bortglömd, menar Angeli Sjöström som skrivit boken Företagare & Förälder – visioner, vinst och vardagsliv. Nu kan du tävla och vinna boken.

Angeli har två bebisar, en på var arm: Andra barnet som är sex månader och boken Annalisa och födelsedagspresenten, ett par veckor gammal.

Ingen slump alls egentligen. Angeli är målmedveten. Hon var bara 24 år när hon startade sitt första företag.

LÄS OCKSÅ: Föräldraledig – utan oro för kunden

Angeli har alltid vetat vad hon velat och har tagit ut riktningen därefter. En bra förutsättning för att fixa föräldraledigheten också – hon gillar strategier.

– Det är något mystiskt i att kvinnor startar eget företag för att kunna få tid med familjen, medan män säger att de inte kan vara föräldralediga för att de driver eget företag. Det är hårt generaliserat, men det finns fortfarande många normer som både män och kvinnor behöver utmana, säger Angeli, som skrivit en bok om att vara företagande förälder.

Vinn boken!

Vi lottar både Annalisa och födelsedagspresenten samt Företagare & Förälder – visioner, vinst och vardagsliv. Var med och tävla du också!

Läs om tävlingsvillkor, PUL och cookies