<![CDATA[En vanlig dag på jobbet – för Yasmin Casaca!]]>

Visio business – Min dag i bilder

Redaktionen

Publicerades: 28 december, 2016

Träning, motivation – och juridik! Så ser vardagen ut för veckans företagare, Yasmin Casaca, som driver företaget Visio Business. Här visar hon i bilder hur en dag som egenföretagare kan se ut för henne.
– Hoppas det inspirerar att våga tro på sig själv, följa sin passion och må bra samtidigt, säger hon.

Yasmin gillar att ha många bollar i luften. Eller vad sägs om att hon är föreläsare, motivationsoach, jobbar för en advokatfirma i Norge – och som grädde på moset – driver Facebook-gruppen Eget företag – Tips, samarbeten, råd och frågor! som i dag har över 4 600 medlemmar?

– Jag startade mitt företag 2012, då som ett träningsföretag eftersom hela mitt liv är fyllt av träning inom kampsport, akrobatik och dans. Att vara instruktör och coach har varit en stor del av nästan hela mitt liv. På grund av en gammal ryggskada valde jag att pausa nästan hela träningsdelen och jag satte igång med dagens verksamhet inom coachning och föreläsningar, säger Yasmin.

– Idén om att driva eget kom när jag insåg att vad jag trodde var mina ”begränsningar” egentligen är mina styrkor! Det bästa är att kunna inspirera och hjälpa människor att nå sina drömmar och mål, och må bra på riktigt på alla plan.

I och med att hon driver hela sitt företag online, kan hon följa med sin man till vilket stad och land han än vill jobba i. Vilket har gjort att de bott både i Norge och Portugal utöver Sverige. En frihet som Yasmin älskar.

– Så i kombination med att jag själv uppfyller mina drömmar konstant, kan jag inspirera andra att göra detsamma! Jag kommer att bli nästa kvinnliga Tony Robbins. Bara vänta och se, för snart drar jag igång ”på riktigt” med mängder av inspirationsföreläsningar, youtube-kanal och videos!

 

frukost

Att starta dagen rätt är A och O så jag låter min kropp själv bestämma när jag ska vakna på morgonen och därefter äter jag en god frukost inför dagens uppgifter. Därefter blir det mycket jobb framför datorn eftersom jag driver hela företaget online.
onlinework-portugal

Med friheten att jobba över hela världen så har speciellt Portugal varit ett av mina många kontor och där jag gärna coachar mina kunder över Skype.

 

photoshoot
En kopp kaffe och välja kläder inför en photoshoot med den fantastiska fotografen Linda Brolin.

 

fo%cc%88rela%cc%88sning

Föreläsningsdags! Det är bland det bästa som finns; att se hur publiken verkligen inser sin egna potential och faktiskt vågar ta steget att följa sin passion och sina drömmar!

 

En vanlig dag på jobbet – för Yasmin Casaca!

En vanlig dag på jobbet – för Yasmin Casaca!

Den senare delen av eftermiddagen går jag helst och tränar BJJ (Brasiliansk Jiu Jitsu), annan kampsport eller akrobatisk träning för att hålla igång min egna kropp och hälsa.
feedback

När jag reser utomlands, vilket sker två, tre gånger om året, reser jag alltid med min man och han är mitt bollplank nummer ett och hjälper mig göra mina tjänster ännu mer kvalitativa.
aw

När jag får tillfälle skapar jag IRL-träffar och AW runt om i Sverige med den stora facebook-gruppen Eget företag – Tips, samarbeten, råd och frågor! som jag är admin i. Gärna med något gott att äta till!

 

late-work

På kvällen blir det gärna många tända ljus och gott te när jag finslipar på min och mitt företags hemsida.