<![CDATA[]]>

Mer lönsam med vår webb-tv

Camilla Björkman

Publicerades: 26 oktober, 2011

Du har väl inte missat ett gäng nya webbklipp som kommit upp på sajten? Alla är korta och koncisa – allt för att en stressad småföretagare ska kunna ta till sig informationen på några minuter. Här är de senaste i raden.

Vad är bäst: kontant- eller fakturametoden? Att redovisa och hantera momsen är ett gissel för många nya småföretagare. Men det behöver det inte vara, menar Ulf Svensson från BLA information och reder i detta webb-klipp ut begreppen.

Så drar du nytta av din litenhet. Småföretagare har alla förutsättningar att klå de stora – även i sämre tider. Det menar Anders Andersson i detta tv-klipp och peppar dig att ge dig ut på marknaden med ny entusiasm.

Skryt inte i sociala medier. När du vill nå fram i sociala medier gäller det att sluta skryta ut ett reklambudskap – och börja ge folk vad de faktiskt är intresserade av. Det säger sociala medier-experten Marie Andervin i detta klipp.

Han lär dig synas i bruset. Allt det vi har lärt oss om marknadsföring och säljkommunikation är fel, säger Daniel Marcko på företaget MarknadsAttack, och har här nya lärdomar om hur du kan synas med ditt företag i det stora reklambruset.

HÄR kommer du till Driva Egets samlingssida med alla våra webb-klipp.