<![CDATA[Gå webbkurs med Driva Egets Anders Andersson eller någon av våra andra experter.]]>

Sista dag för kampanjpris på våra webbkurser!

Maja-Stina Skarstedt

Publicerades: 23 april, 2014

KAMPANJ AVSLUTAD. Just nu har vi kampanjpris på Driva Egets webbkurser. Satsa på en kurs inom sälj, PR, ekonomi, att starta eget eller bokföring. Passa på senast i dag!

Vi har både ny sajt och ett nytt, fräscht system för våra webbkurser, via vår leverantör Coursio. Det firar vi med med 30 procent rabatt på alla nedanstående kurser! Passa på – erbjudandet gäller bara till den 7 maj. Köper du en kurs nu kan du däremot gå den när du vill ett halvår framöver.

Välj av våra spännande kurser nedan:

  • Bästa greppet om företagets ekonomi – med Anders Andersson

Driva Egets Anders Andersson har 30 års erfarenhet av att lära svenska folket om ekonomi. I den här webbkursen samlar han sina bästa råd för företagare. Läs mer om webbkursen: Bästa greppet om företagets ekonomi.

  • webbkurs_salj_dig_sjalv_170x100Sälj dig själv och våga ta betalt – med Ulla-Lisa Thordén

Säljcoachen, författaren och föreläsaren Ulla-Lisa Thordén guidar dig till mer försäljning i denna matnyttiga och roliga säljkurs! Läs mer om webbkursen: Sälj dig själv och våga ta betalt.

  •  webbkurs_sa_kommer_du_med_i_medierna_170x109PR för småföretagare – grundkurs – med Anna Fagerström

Anna Fagerström, PR-rådgivare med företaget PR-kiosken och med många års erfarenhet som journalist på Expressen och TV4, ger dig allt du behöver veta för att komma med i medierna. Läs mer om webbkursen: PR för småföretagare – grundkurs.

  • webbkurs_grundkurs_bokforing_170x102Bokföring lättare än du tror – med Peter Reivall

Kursen för dig som tycker att debet och kredit låter krångligt. Läraren och civilekonomen Peter Reivall på Saldosystem använder en ny enkel pedagogisk metod för att lära dig bokföring. Läs mer om webbkursen: Bokföring lättare än du tror.

  • webbkurs_fran_ide_till_fardigt_foretag_170x109Från idé till färdigt företag – med Camilla Björkman

Driva Egets Camilla Björkman ger dig i den här webbkursen en rejäl språngbräda till att komma igång med ditt företag. Läs mer om webbkursen: Från idé till färdigt företag.