Presentera ditt företag gratis i vårt register

Camilla Björkman

Publicerades: 7 september, 2010

Missa inte att du som prenumerant kan presentera ditt företag gratis i vårt företagarregister. Registret stärker din position i Google.

Här kan du presentera ditt företag i registret.

Här kan du se hela företagsregistret.

Driva Eget startar från och med idag ett helt nytt företagsregister. Här kan alla Driva Eget-prenumeranter lägga in sina företag med bild, beskrivning och internetadress – och därmed bli sökbara både hos Driva Eget-läsare och hos andra.

Registret ger dig nya möjligheter att nätverka och göra affärer med andra småföretagare, men ger dig också ökade möjligheter för att ditt företag ska komma högre upp vid sökning på Google. Sajten Driva-eget.se har nämligen en hög pageranking och de som är länkade från sådana sajter premieras i Googles system.

Företagsregistret hittar du här eller via länken högst upp här på sidan (”Företagspresentationer”). Följ de enkla instruktionerna på sidan för att lägga in ditt företag som prenumerant. Om du inte är prenumerant kan du bli det

här.

Men även du som inte har lagt in ditt företag kan använda registret, genom att söka efter värdefulla tjänster som du kan behöva till ditt företag. Gå bara in på företagsregistret så hittar du alla företagen.

De presentationer som ligger uppe nu är hämtade från Driva Egets Facebookgrupp.