<![CDATA[]]>

Så ska han samla ihop 40 000 kr – på fyra dagar

Camilla Björkman

Publicerades: 23 juni, 2011

På sajten Funded By Me kan alla bli finansiärer. Nu ska Niclas Johansson, finalist i Driva Egets tävling Affärschansen 2009, samla ihop 40 000 kronor i utbyte mot snacks och andra tjänster.

Redan 2009 var småföretagaren Niclas Johansson en driftig entreprenör, som en av finalisterna till Driva Egets tävling Affärschansen.

Sedan dess har han utvecklat sitt affärskoncept Bar-deli, där han producerar och säljer lyxiga barsnacks till krogar, restauranger, hotell och på events.

Nu behöver han göra ett ordentligt inköp från sin råvaruleverantör och behöver totalt 40 000 kronor. Därför hakade han på trenden med crowdfunding på sajten Funded By Me (läs Driva Egets artikel om sajten här). Där erbjuder han alla att bli finansiärer – i utbyte mot snacks och andra tjänster. Samtidigt är han ute och säljer själv för att samla ihop pengar.

– När jag träffade Funded By Mes grundare Daniel var det självklart att bidra med 500 kr bara för att jag ville stötta hans initiativ – och därför tror jag också att det är rätt sätt att bjuda in dig att ta del av Bar-deli's framgångar, säger Niclas.

Stöd projektet HÄR genom att bli finansiär – och se vad du får i utbyte. Projektet stängs på måndag om fyra dagar.