Så får du media och influencers att älska ditt företag

6 november, 2020

Vilhelm Hanzen pr och influencers

Vill du nå ut i media och få mer publicitet kring dig och ditt företag? Då har du kommit till rätt avsnitt. Pr-experten Vilhelm Hanzén, som hjälper massor med företag och entreprenörer att synas i media, delar sina absolut bäst PR-tips.

Tillsammans går vi igenom hur du får medier och influencers att nappa på din story, vilka kanaler som är lättast att nå ut i och hur du formulerar ett budskap som medierna älskar.

I avsnittet lär Vilhelm Hanzén dig att:

  • Identifiera och nå ut hos rätt influencers
  • Hitta de bästa dagarna, tiderna och perioderna för att nå ut i media
  • Förstå hur media fungerar och vilken typ av nyheter de plockar upp

Det blir fin return on investment på det här avsnittet, det kan vi lova dig. Kanske till och med tv-soffan för dig?

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Vem är Vilhelm Hanzén?

Vilhelm Hanzén är ägare av pr-byrån Gul Pr som han startade under 2016 och som sedan dess vuxit och idag har sju anställda. Byrån jobbar efter ”Work hard & be nice to people” vilket utgår mycket från Vilhelm syn på företagande och mötet med människor.

Vilhelm blev årets unga företagare i Örebro 2020

Vilhelm fick priset Årets Unga Företagare i Örebro län 2020. 

Motiveringen Årets Unga Företagare 2020:

”Årets unga företagare i Örebro län 2020 är en entreprenörssjäl med stor kärlek till sin hemkommun. Personen vågar prova, vågar satsa och tänker nytt och stort, och det har lagt grunden till ett lönsamt företag fyllt av kreativitet. Vilhelm Hanzén är en ödmjuk person med stort engagemang och genom det här priset vill juryn ge ett kvitto på att det han gör fungerar riktigt riktigt bra!”