Så ska Mikael Blix bygga en internationell succé med Heja

11 februari, 2020

Mikael Blix Heja

Laget.se är Sveriges största samlingsplats för lagsport. Nu tar Mikael Blix och kollegan Johan Berglund nästa steg och bygger den internationella appen Heja.

Men hur fungerar det egentligen att ta in kapital för VC-firmor? Hur bygger man en digital marknad i USA? Och hur balanserar Mikael företaget med det som är allra viktigast – familjen? Detta är ett avsnitt för dig som vill förstå vad som krävs för att göra internationell succé.

I Ordinary People who do Badass Things berättar Sveriges främsta entreprenörer hur de gått från vanliga liv till att skapa landets häftigaste företag och varumärken. Programledare är entreprenören och författaren Gustaf Oscarson.

Var kan jag prenumera på ”Ordinary People who do Badasss Things”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Glöm inte att prenumerera på ”Ordinary People who do Badass Things” så att du inte missar något avsnitt. Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna ”Business Hacks” och ”Starta Eget-podden” på din plattform.

Ordinary People who do Badass Things ges ut av We are Business Nordic AB. Vi samlar och skapar världens bästa kunskap, verktyg, inspiration och nätverk inom företagande. Häng med!