Shori Zands resa från Iran till 1 400 anställda – en gripande historia

7 juni, 2023

Oj, vad du kommer att gripas av Shori Zands story och brinnande entreprenörshjärta. Det här är ett avsnitt som spänner över alla känslor – från glädje och eufori till sorg och tårar. Shoris historia från Iran till entreprenörsresan med Avesina Group och 1 400 anställda är en 10:a bara den. Och då har vi bara skrapat på ytan.

Shori Zand delar också:

  • Hur hon som udda fågel fick kämpa för att lyckas i Sverige (och hur det är att driva företag som invandrare i Sverige)
  • Vad hennes resa kan lära oss om integration
  •  Bästa råden till andra med ”fel bakgrund”

Du tänker rätt, detta vill jag inte missa. På med lurarna och njut!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts eller Spotify Tips! Prenumerera på Ordinary People who do Badass Things för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Ordinary People who do Badass Things”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Business Hacks” och “Starta Eget-podden” på din plattform.

Om Shori Zand

Shori Zand var tidig att förändra branschen kring den privata vården. Hon grundade bolaget Avesina Healthcare och har sedan dess blivit en rutinerad investerare och entreprenör. Med bakgrund från Iran och en väg som varit allt annat än spikrak har Zand inspirerat fler ”udda fåglar” att starta eget och följa sina drömmar. Just ”Udda fåglar” blev även namnet på hennes biografi om flykten, vägen till Sverige och resan dit hon befinner sig idag.

Från flykt till vårdkoncern och erfaren profil i svenskt näringsliv. Det här avsnittet vill ni inte missa. En fängslande historia som är lika gripande som den är inspirerande.

Tips! Lyssna också Framgångsvanor och rutiner från Sveriges främsta entreprenörer