Låtskrivaren som fick Lady Gaga, Björn Ulvaeus och Max Martin på kroken – med Niclas Molinder

28 oktober, 2020

Niclas Molinder Sessions

Niclas Molinder är låtskrivaren som har skrivit hits till Lady Gaga och Miley Cyrus. Men inte nog med det, han är också grundare av musiktjänsten Sessions där han har Max Martin och Björn Ulvaeus som delägare.

Du hajar, detta är ett måsteavsnitt.

Niclas Molinder berättar här om sina speciella tankesätt som han tror varit helt avgörande för framgången, Och han delar råden som hjälper dig att få riktigt häftiga investerare.

Trevlig lyssning!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Ordinary People who do Badass Things”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Var kan jag prenumera på ”Ordinary People who do Badass Things”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Business Hacks” och “Starta Eget-podden” på din plattform.

Om Niclas Molinder

Niclas Molinder är är grundare och VD på musik-startupen Sessions, som backas av välkända namn som Björn Ulvaeus och Max Martin.

Huvudägare i Session är Björn Ulvaeus och en mindre del ägs av en annan svensk musikgigant, Max Martin.

”Jag ville skapa ett verktyg, en digital plattform, som skulle förändra musikindustrin i hela världen och jag förstod ju att ingen skulle lyssna på en liten sketen snubbe från Örebro, så jag måste ha tunga namn”, säger Niclas Molinder i EFN. 

Niclas Molinder om entreprenörskap

Detta säger Niclas om entreprenörskap, enligt sajten creativehouse.se

»Entreprenörskap är för mig ett annat ord för att vara driven, att ha en vision och ett mål med något man vill ska hända. Det kan vara allt från viljan att skriva den bästa låten till att ha drivkraften att förverkliga en affärsidé man har eller någon annan dröm. Det är inte enbart kopplat till företagande, utan snarare en personlighet – något man är.« förklarar Niclas.