Så byggde Ludvig snabbväxaren Hemsida24 och sitt drömliv – samtidigt

10 mars, 2020

Ludvig Granberg Hemsida24

Går det att bygga ett snabbväxande företag och samtidigt flytta till Spanien med familjen i ett år? Absolut, om du frågar Hemsida 24:s grundare Ludvig Granberg.

I det här avsnittet delar han med sig av succéfaktorerna bakom framgångssagan Hemsida 24, hemligheterna bakom att bygga ett företag som sköter sig självt och framförallt – sina absolut viktigaste råd för att bygga växande företag

I Ordinary People who do Badass Things berättar Sveriges främsta entreprenörer hur de gått från vanliga liv till att skapa landets häftigaste företag och varumärken. Programledare är entreprenören och författaren Gustaf Oscarson.

Var kan jag prenumera på ”Ordinary People who do Badasss Things”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Glöm inte att prenumerera på ”Ordinary People who do Badass Things” så att du inte missar något avsnitt. Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna ”Business Hacks” och ”Starta Eget-podden” på din plattform.

Ordinary People who do Badass Things ges ut av We are Business Nordic AB. Vi samlar och skapar världens bästa kunskap, verktyg, inspiration och nätverk inom företagande. Häng med!