Skapa ett ledarskap i världsklass – med Anders Lundin

10 februari, 2022

Anders Lundin

Hur bygger jag ett ledarskap i världsklass?

Det temat tar vi oss an tillsammans med ledarskapsexperten Anders Lundin, som också är tidigare förbundskapten i handboll.

Lyssna till Anders Lundins svar på följande frågor:

  • Hur kan jag som företagare snabbt bli en riktigt vass ledare?
  • Hur blir jag en ledare som man inte bara lyder utan verkligen vill följa?
  • Hur sätter jag ramarna och tydliggör vart vi ska, och hur följer jag upp det?
  • Hur spenderar riktigt bra ledare sina dagar?
  • Vilka små knep i vardagen finns för att bli en bättre ledare?
  • Hur coachar jag bäst mina medarbetare?

Du hör – definitivt frågor du vill ha svar på!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned avsnittet på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Om Anders Lundin

Anders Lundin har en bakgrund som elittränare och förbundskapten i handboll. Han är också utbildad SO-lärare och certifierad förändringsledare.

Anders Lundin är pedagog, föreläsare, utbildare, coach och certifierad förändringsledare. Med en gedigen erfarenhet från lagidrott har han kompetens att få med hela gruppen och få den att gå åt samma håll. Men Anders vet också vikten av att lyfta individen för att gynna gruppen, rätt kombination skapar sensation och framgång.

Anders drivs av känslan att livet är för kort för att inte göra något som är meningsfullt. Vare sig det gäller organisationsutveckling, coachning eller föreläsningar är Anders syfte att skapa nöjdare kunder, medarbetare och bättre resultat.

I den här podden lär du dig mer om självledarskap

Tips! Här hittar du fler poddar om personlig utveckling