Så maxar du ditt ekonomiarbete

2019-06-05
8 minuters läsning

Tio minuter. Så mycket tid ska ägna ekonomin i ditt företag. Max. Det menar Anton Ullenius på Trimero, som menar att småföretagares fokus bör ligga på att utveckla och driva företaget – inte redovisning och kvitton.

Anton Ullenius är expert på hur man bygger digitaliserade och automatiserade ekonomiprocesser. Och han är medgrundare till redovisningsbyrån Trimero som har 13 anställda och ligger i Stockholm, de hjälper kunder med att effektivisera ekonomiarbetet med hjälp av digitala verktyg.

Ett problem för många företag i dag är att de sitter med kvittohögar och faktureringsprogram från 80-talet, det finns många därute som onekligen trånar efter att effektivisera och få ner tiden man ägnar åt kvitton, lön och fakturor till max tio minuter per vecka. Något Anton Ullenius vet allt om.

Varför är just du expert på detta?
– Jag är väldigt intresserad av redovisningsarbete, naturligtvis, och att automatisera och digitalisera – det händer

Bli medlem i Driva Eget Premium

Hej kompis! Nu har du läst de kostnadsfria artiklar vi bjuder på. För att använda Driva Eget fullt ut behöver du logga in eller bli premiummedlem för att fortsätta läsa. Det tar 2 minuter att skapa ditt konto.

Logga in eller Skapa ditt konto