Adress okänd!!??

Lisbet Olofsson

Publicerades: 6 maj, 2011

Mitt kompis har funnit i cirka 20 år i Umeå. Tömde lagret helt innan jul och gjorde en beställning i början av december. Väntade på att få grejerna, avbokade kunder eftersom han inte hade material och ringde leverantören. Fick besked att de gjort en snabbleverans till honom som skulle ha kommit tre dagar efter min order. Men att de skulle skicka en till.

Pratade med Posten på som gav mig ett nummer till Ånge dit alla paket hamnar. För att göra historien kort så hoppar jag över allt som har med kontakten med dem. När inte paket två anländer samt att firman ringer till honom och säger att de fått tillbaka en del av första försändelsen och det står där ”adressaten okänd”!!!???

Vid andra kontakten med Posten som tittar i sin dator så visar det sig att ”HANS FÖRETAG FINNS INTE” någon har klickat in ”adress okänd*!!  Direkt när detta ändras i deras dator så kommer båda paketen samtidigt till hans dörr dvs cirka fyra veckor försent.

Nu får han inkassobrev och hot om kronofogden, har förlorat pengar från kunder under en månads tid (räkningarna har skickats tillbaka eller försvunnit). Kunder är förvirrade eftersom deras försändelser till honom är borta med original i och de är upprörda över att han inte hört av sig?

Vart tar deras brev vägen? Och hur kan hans företag och adress BARA FÖRSVINNA???? Vem ersätter honom för förlorad inkomst?