Ändra dig själv under 2016

Mohammed Said

Uppdaterades: 2 april, 2019
Publicerades: 8 januari, 2016

Vill du göra år 2016 till ditt bästa år? Vill du ändra och transformera ditt liv? Har du mod och kraft för att leva ett bättre liv?

Du bör göra något nytt i ditt liv för att nya saker ska hända i livet. Jag skrev tidigare hur citaten av Albert Einstein “Definitionen av galenskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig ett annorlunda resultat” var en vändpunkt i mitt liv. En annan viktig vändpunkt i mitt liv var böcker. Sedan jag startade läsa böcker så började mitt liv ändras och bli bättre. Du är summan av alla böcker du läser under ditt liv. Harvey Macky som skrev bestseller boken, Simma med hajar – utan att bli uppäten. Han sade en gång att människan är summan av två saker, böcker du läser och människor du träffar. Rätt böcker kan driva dig till framgång, kan ändra ditt liv och göra dig till en bättre person.

Jag känner många människor som böcker har ändrat deras liv. Jag kan hävda att mitt liv ändrades när jag läste boken Tänk rätt, bli framgångsrik av Napoleon Hill, boken läste jag 3 gånger år efter år. I den här artikeln vill jag dela med mig stora och framgångsrika böcker som har ändrat liv på miljontals människor i världen. Jag känner dig inte väl men jag vill passa på och önska dig all lycka i världen och om du gillar min text så var vänlig och dela med dig, tack snälla.

    1.  Rick Dad, Poor Dad, vägen till ekonomisk framgång av Robert T Kiyosaki.
    2.  Ränk rätt bli  framgångsrik av Napoleon Hill.
    3.  Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning av Dale Carnegie.
    4.  Good to great, hur vanliga företag tar sprången till mästarklass av Jim Collins.
    5.  Tänk låsningar och lösningar av vår kära Kjell Enhager.