Det är jag som är tidscoachen

Dorotea Pettersson

Publicerades: 26 oktober, 2015

Jag är ny bloggare här på Driva Eget. Jag har hunnit publicera ett blogginlägg redan men det inlägget säger inte så mycket om vem jag är, vad jag gör eller vad jag planerar att skriva om här på Driva Eget.

Först vill jag säga att jag tycker det är väldigt roligt att få vara en av bloggarna här och att jag ser fram emot att dela med mig av mina kunskaper och tankar till er. Och jag hoppas att det ska tillföra något i ert företagande.

Jag heter alltså Dorotea Pettersson och jag är tidscoach. Vad gör en tidscoach då? Jo, jag hjälper människor att se sin tid och att använda den på det sätt de önskar. Många jagar tiden men lyckas inte komma ikapp den. Planeringen havererar och högarna på skrivbordet växer trots att det känns som all den vakna tiden går åt till att jobba. Detta går jag in och styr upp tillsammans med klienten.

Utöver att coacha är jag ute på företag och håller utbildningar/föreläser och jag har skrivit två böcker där den ena har sin release den 6 november, i Göteborg. Böckerna heter 5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil och Tid för te: Fokus. Sinnesro. Kreativitet

Här på bloggen tänker jag att jag ska dela med mig av tidsknep för dig som är företagare framför allt, men du kommer märka att det går att applicera på det mesta i livet. Jag kommer prata om planering, prokrastinering, prioriteringar, fokus, tidiga morgnar, sinnesro och downshifting.

Du är välkommen att önska inlägg om ämnen som du känner att du skulle behöva mer kunskap om. Inom området tid förstås. Skriv din fråga i en kommentar eller så mejlar du mig direkt.