Ditt företag, din livspartner!

Helena Kubicek Boye

Publicerades: 9 maj, 2011

I samma sekund som du väljer att starta ett företag påbörjar du det som kan bli en livslång relation. Den företagsform du väljer, den affärsplan du tänker följa och affärsidén som du brinner för kommer bli din nya livspartner. Den här partnern kommer sätta dig mer på prov än någon annan. Den kommer kräva enormt mycket tid och energi av dig, den kommer få dig att känna dig uppgiven och den kommer att få dig att känna dig som den lyckligaste personen i världen!

I mitt yrke som psykolog träffar jag företagare som behöver gå i äktenskapsrådgivning. Nåja, vi kallar det inte för detta riktigt, utan för Psykologisk Affärsrådgivning. För som företagare, med en rätt ensidig relation, behöver man ibland ett opartiskt bollplank utan egenintressen som kan ge stöd och skjuts när det känns som tyngst men också dela känslan av när det går riktigt bra och man blir som nyförälskad i sitt företag!

Det borde därför vara lika viktigt att sätta sitt företag i terapifåtöljen som att betala in skatten till Skatteverket.

I den här bloggen kommer jag dela med mig av mina bästa tips och tankar kring hur man mår bra i sitt företag. Jag ser även framemot att få in frågor som jag svarar på och publicerar i bloggen.

//HKB
 

KRG Skåne

Kubicek&Boye