Du = de du umgås med

Camilla Björkman

Publicerades: 11 juni, 2014

Det sägs att man är ett genomsnitt av sina fem närmaste vänner. Om det är exakt så kan man förstås debattera, men visst ligger det en sanning i att man påverkas enormt mycket av de man umgås med.

Nu kom jag precis tillbaka från ett möte med Gustaf Oscarson som bland annat driver Mittforetag.com. Han och Driva Eget ger tillsammans ut boken Driva Företag en gång om året, och vi sjösatte nu de sista planerna för årets upplaga som kommer ut i vårt septembernummer. Dessförinnan åt jag lunch med Marie Kjellnäs, chefredaktör och ansvarig utgivare för tidningen och sajten Women’s Health. Båda två driftiga och positiva människor som sprider en härlig energi!

På vägen tillbaka till kontoret fick jag en (enligt mig själv) grymt bra idé till Driva Eget som jag ska försöka sjösätta i höst. Jag tror inte att det var en slump. Nu på kvällen fick jag ytterligare en, som jag var tvungen att släppa allt för att jobba med i två timmar.

I morgon ska jag på en utbildning för att skapa framgångsrika team – spännande! Kanske leder även det till nya idéer och uppslag.

Vilka inspireras du av?