En efterlängtad powerweek

Carl Svahnström

Publicerades: 8 februari, 2010

Efter två intensiva veckor rännandes mellan möten tog jag en behövlig ”power week” där jag kunde köra på i full fart utan att behöva göra avbrott i mitt jobb. Möten och nätverkande är otroligt viktigt, det är verkligen ingen klyscha att kontakter är allt, men det får inte gå till överdrift.

Jag har hittils alltid varit den som anpassat mig, främst för att visa min goda vilja och intresse. Det som jag upptäckt är att det också tär på krafterna att hela tiden vara den ”flexibla” så nu har jag blivit lite hårdare mot mig själv; klart att man alltid ska försöka vara flexibel men det är också viktigt att man är tydlig med sina önskemål för att pussla ihop schemat så bra som möjligt.

Det jag har fokuserat på den här veckan är att få iväg två ansökningar. Den ena till Connects språngbräda som jag har blivit rekommenderad av min coach Mona. Språngbrädan hjälper entreprenörer att få ihop ett bra investeringsunderlag och efter programmet får man delta på en investerarlunch med ett par utvalda investerare som skulle kunna matcha dig. Visst låter det bra!

Den andra ansökan var till en entreprenörstävling som heter ?Playing for a change?. Priset är tre årslöner med stöd och coaching av Kinneviksgruppen. Jag har bestämt mig för att ta hem tävlingen och jag tänkte att det kunde vara en grym strategi att göra det i samband med stödet från Connect i språngbrädan. Ni som funderar på att vara med. Här är länken. www.playingforchange.se/
 

Denna konkurrensinbjudan kommer jag kanske få ångra 🙂