En investerare lika hjältelik som Snorisen

Carl Svahnström

Publicerades: 11 juni, 2013

Vi har en produkt som verkligen fungerar, den löser ett väl identifierat problem och vi får hela tiden positiv feedback från våra kunder, de älskar Snorisen. Men just i denna stund brottas många småbarnsföräldrar med medicinering utan att känna till att det finns en Snoris som kan förenkla deras vardag.

Vad ska vi göra då för att produkten ska komma igång?
 Vi vill dels fortsätta med det arbete vi gör idag, dvs, bloggtävlingar, utbildning av apotekspersonal och informera genom BVC och förskolor. Men vi ser att följande är viktigt för att ta Snorisarna till nästa nivå:  • Vi vill så snabbt som möjligt expandera utomlands då den svenska marknaden är liten och produkten är väldigt nischad.
  • Vi vill effektivisera tillverkningsprocessen. På så sätt kan vi mer än halvera tillverkningskostnaderna på sikt.
  • Vi vill jobba med att bredda distributionen, inte bara fler apotek utan också barnbutiker.
  • Vi vill förbättra vår förpackning, göra den mindre och tydligare.
  • Vi vill göra en push med riktad digital marknadsföring exempelvis facebook och adwords där vi kan nå kunder som just i samma stund googlar efter en lösning på medicineringen.


Om du är en bacill bör du lämna den här bloggen omedelbart!

Svårigheterna med medicinering och behandling finns i hela världen och produkten är lätt att översätta och anpassa till alla typer av behandlingar. Snorisarna är i dagsläget översatta på tyska och engelska och vi håller just nu på att planera vårt test i Storbritannien och Tyskland.

Allt går om man har uthållighet, men vi tycker att det vore mycket roligare att få dela den här resan tillsammans med en investerare som dessutom kan skynda på processen.

 Kan detta vara något för dig? Eller känner du någon investerare med hjärta och mod som ni tror skulle passa oss? 

Skicka i såna fall ett mail till mig på carl@snorisar.se

Önskar en riktigt fin sommar!

Carl