Följ med mig och mina företag varannan fredag

Ramona Byrö

Publicerades: 15 januari, 2012

SÅ!

Då var Julfackeltåget äntligen avslutat och fem års arrangemang går nu in i pärmen som jag ställer i hyllan. Detta arrangemang har bara kostat mig pengar i alla år och summeringen JAG gör är att detta var min egna företagarskola, som gav mig nya kontakter, möjligheter och ERFARENHETER. Ju närmare ngns erfarenhet du kommer desto mer lär du dig utav den. Handen i handsken är givetvis att DU SJÄLV gör din egen erfarenhet OCH den går inte att läsa sig till på varken utbildning eller kurs.

Nu kan jag i efterhand reflektera alla mina val och förstå varför jag gjorde som jag gjorde. Jag kan konstatera att det blev inte som jag tänkt mig, vilket inte egentligen spelar någon roll då mitt mål fortfarande är detsamma. Huvudsaken är att jag tar mig dit, och sedan hur och vart vägarna går spelar absolut ingen roll!

Det viktigaste är att hitta ett sätt som fungerar för MIG, vilket det uppenbarligen gör, då jag känner mig sjukt motiverad, glad och positiv fast att bl.a. resultat ifrån Julfackeltåget visade minus -18 376 kr och kontot är tomt.

2012 känns som mitt år och Ni ska alla få följa med mig och mina företag i både mot- och framgångar. En sak är säker att hur många jobbiga stunder som jag varit med och kommer att vara med om så stoppar de mig aldrig:)

Jag kommer att blogga för Er varannan fredag och rapportera hur veckan har gått.
Följ med mig nu för detta kommer att bli minst lika intressant och spännande för mig också, då vägarna inte kommer att bli dem som jag har tänkt ut i förhand.

//Ramona Byrö
”Den som går i fotspår kommer aldrig först”