Fråga och var beredd på svaret. Det kan bli positivt.

Lisbet Olofsson

Publicerades: 15 oktober, 2009

Det har varit en vecka full med möjligheter men även på gränsen till att övergå till ett ohälsosamt leverne.  Jag har nämligen i tre dagar jobbat 08.00 – 20.00 vilket jag inte är det minsta stolt över. Detta innebär att jag måste ta ordentligt break från det jag gör för att ladda ordentligt och bli sugen, på hugget igen.

När jag blev ambassadör för kvinnliga företagare fick jag frågan om hur min drömföreläsning skulle se ut. Just då var jag väldigt engagerad i Car-b-q och kom på en sådan rolig grej. Just att jag skulle vilja föreläsa med Tina Thörner på något sätt. Helst med temat bilar.

Sedan slog det mig, VARFÖR FRÅGAR JAG INTE?
Så jag frågade och Tina är ingen svårflörtad person när det gäller att hitta på roliga saker. Hon sa helt enkelt JA.

I slutet av oktober kommer vi att hålla vår första föreläsning i Umeå genom Handelskammarens projekt ”Förändringar i toppen”

Med detta inlägg vill jag förmedla till er alla ATT VÅGA FRÅGA för ibland kan man bli väldigt förvånad över svaret. Man har någon slags förutfattad mening att vissa saker inte alls går. Men den lilla tanken tar plats, tankar vandrar dit och funderar. Ta död på den snurrande tanken genom att fråga och få svar. Då kan man lägga bort tanken och förpassa den till ”gone there, done that and bought that t-shirt”.

Här nedan ser ni en annan som jag frågat och fått bra kontakt med – Linda Skugge. En helt vanlig människa med stora planer som hon förverkligar.
Ta vara på er.

Lisbet
HälsoZam

Det finns flera som säger att ska ni prata i Stockholm så kommer vi – någon ska bara ta steget ut och ”beställa oss”