Framgångsrika – med familj!

Maja-Stina Skarstedt

Publicerades: 21 mars, 2014

Det var en häftig eftermiddag på Rival i tisdags – årets första Driva Eget-dag.

Jag liverapporterade på plats och tog till mig av goda råd från alla fyra föreläsare.

Jag lyssnar självklart lite extra om de framgångsrika företagarna säger något om sin familj, vardagspussel eller några tips kring just detta. Jättenyfiken på sådant!

Christer Olsson var lite personlig och nämnde både fru och sina söner. Men inte mer än så. Inget ytterligare som förälder.

Den enda som bjussade på lite kaos från företagar- och familjevärlden var Kristina Lindhe, Lexington Companys grundare och vd. Hon fick tre barn under företagsstarten och det var kaos, berättade hon.

Men ändå så härligt att höra. Att hon verkligen körde vidare och inte stannade upp för att hon också blev mamma. Ett framgångsexempel på hur bra det kan gå!

Jag ska sätta mig på kafé i dag med slutkorret av mitt bokmanus. Det hade jag som målbild när jag, som nybliven förälder, skrev boken. Det här med att skriva bok var också ett ständigt ifrågasättande om jag prioriterade rätt: Skriva bok när jag enbart kan snusa på lille bebisen?!

Men jag tror att Sven och Henrik mådde gott av att ha tid bara dem också. Och nu är jag glad att jag gick på känsla, nu när jag snart är i mål med en dröm.

Så här såg det ut häromdagen på mitt frilansloft när jag satte igång med korrekturet:

I min bokblogg har jag nu uppdaterat med flera inlägg, bland annat: Så fick jag napp hos förlaget.

Läs gärna – och ha en trevlig fredag!