Från lansering till förvaltning

Helena Kubicek Boye

Publicerades: 18 januari, 2012

Idag ringde vi i klockan för glädjen var stor när vi såg att våra nya iSelfhelp-appar nått topplistan på Medical i appstore.

Och till och med nummer 1 bara på ett par dagar! Det är häftigt bland över 4500 appar..!

Vi har skapat en app för depression och en app för ångest. Vi har även gjort ett depressionstest som inte kostar något och alla appar finns både på svenska och engelska. Vår tanke med apparna är att de ska innehålla vetenskapligt baserade metoder och fakta som hjälper den som laddar ner den att börja förstå och förändra sitt liv.

Apparna kan aldrig och är inte heller en ersättning till behandling, det är en vanlig missuppfattning. Utan våra KBT-appar är ett första steg, ett steg mot att kanske söka hjälp, börja kartlägga och förstå. Enkelt förklarat, en självhjälpsbok i appform.

Men när vi ringt i klockan var det business as usual, för nu kommer den för alla entreprenörer så superviktiga delen i företagandet, att vårda, förvalta och ta hand om både produkten, kunderna och det läget som man skaffat sig.

Vi har en gedigen genomarbetad plan som vi nu ska följa. Här på bloggen kommer jag delge viktiga moment som kan vara andra entreprenörer till gagn.

Och en del är detta att jag gärna vill ha in era synpunkter på appen, har du provat övningarna?

Hur var det att göra dem?

Dela med dig av dina erfarenhet, maila mig på contact@kubicekboye.com