Fyra roliga nyheter från Driva Eget!

Camilla Björkman

Publicerades: 1 november, 2013

Den här veckan har varit en riktig lanseringsvecka för Driva Eget med ett gäng nya tjänster på banan. När jag nu sitter här i tystnaden som brett ut sig över redaktionen (glöm halvdagar – för oss småföretagare finns ju som ni vet inget sådant 🙂 känner jag mig så glad och stolt över mitt lilla gäng och allt vi gör tillsammans.

Kolla bara här:

1. Driva Egets nya app Mobila Kontoret ligger nu uppe på App Store och Google Play. Appen, som byggts av Johan Almblad på Mixmedia, samlar smarta tjänster för småföretagare och kan laddas ner i mobilen. Läs mer om den och ladda ner den här.

2. Första avsnittet av e-handelsskolan, en webb-tv-serie i fyra delar, ligger nu uppe här. Här guidar vi våra besökare i hur man lyckas med sin webbshop. Klippen produceras av Mindpool och yours truly är tv-reporter.

Jag intervjuar Emil Sundberg och Ditte Hammarström om hur man ska tänka kring design och teknik i sin webbshop.

3. Tre nya webbkurser ligger uppe här. En säljkurs av Ulla-Lisa Thordén, en bokföringskurs av Peter Reivall och en PR-kurs av vår bloggare Anna Fagerström. Jag har gått dem själv och tycker att de är superbra! Nu får vi se om de slår vår storsäljare – Anders Anderssons kurs ”Ta grepp om företagets ekonomi”.

4. Driva Eget – gröna näringar, vår nya tidning som skickas ut via tidningen Land Lantbruk, damp ner i brevlådan till 113 000 företag igår. Här skriver vi guidande och inspirerande artiklar till lantbrukare som vill utveckla sina affärer. Linus Glansholm har också byggt en grön version av driva-eget.se här.

Och just det, jag höll på att glömma – ett nytt nummer av ”vanliga” Driva Eget är ute hos prenumeranterna nu. Det ser ut så här:

Mycket nöje, önskar jag alla våra läsare och besökare. Och glad Hallowen!