God jul alla läsare och webbesökare!

Camilla Björkman

Publicerades: 23 december, 2014

Klockan är nu 00:37 och jag har fört en manisk kamp mot klockan för att hinna klart alla mina punkter på måndagens att göra-lista. Samma sak kommer att ske på tisdagen.

Sedan checkar jag ut för några dagars ledighet – bara för att inte kunna låta bli att surfa in här på sajten, på vår Facebooksida, Instagramkonto, Twitter och mejlen.

Jag har ju nämligen utfört uppgifter i en sådan effektiv raketfart att det blir ett efterskalv. I stället för lugn och ro får jag svar på de mejl jag skickat, nyheter vi skickat ut i sociala kanaler och sms jag rivit av i sista timmen.

Vissa uppgifter pre-jul var inte ens särskilt brådskande. Men jag bara måste ha gjort hela rasket för att kunna koppla av.

Tror jag i alla fall.

Fenomenet är inte ovanligt – vi kallar det avbockarsjukan och undersöker det i senaste numret av Driva Eget. Passa på att ge bort en prenumeration av tidningen till någon i julklapp eller nyårspresent nu så får du själv en av våra böcker på köpet.

Med det säger jag god jul och ett riktigt gott nytt år! Tack alla läsare för ett helt fantastiskt år. Jag ser fram emot att fortsätta jobba för er under 2015.

En stor kram till mina käraste och bästa läsare och webbesökare
Camilla