Grymt lyckad smyglansering

Hanna Brodda

Publicerades: 2 september, 2009

Jag är så lycklig. Lansering går helt enligt plan och uppmärksamheten har varit underbar.

Det är så kul när man har sin grej som man gillar så och så hör folk av sig och säger att det är fint.
I fredags, timmarna innan smygöppningen, kom ångesten krypande. Den här sajten är långt ifrån det som jag vill ha, att jag kan bara se fel och brister. Det är ju jag det. Andra verkar se att jag jobbat på och de flesta som kommer in verkar bli intresserade av i alla fall något. Bra nog är väl grejen.

På två dagar har jag haft över 2000 besök och varje person har stannat i genomsnitt 6 minuter. Nästan bara direkttrafik, vilket jag aldrig kan räkna med i framtiden.

All branschpress har ringt och frågat intresserat och jag har berättat. Det här är Dina mediciners klippbok än så länge:

Dagens media

Ment

Realtid

De som har mejlat har tyvärr inte kommit fram eftersom mejlservern packat ihop, men många har ringt. Kompisar, journalister, investerare, arbetskraft, möjliga samarbetspartner åt alla håll, fejan-kompisar, gamla kolleger och nya vänner. Det är som att, som att? vinna Robinson eller nåt.

Framgång är en färskvara och måste njutas snabbt. Ungefär redan i dag är det dags att jobba vidare och närmaste året är upp till bevis.
I dag har jag rekryteringsmöte, annonskundmöte, mejlkraschproblemtelefonmöte, telefonintervju för en spännande nyhet och sedan möte med webbutvecklaren. Kanske kan framgångskänslan hålla i sig över helgen om jag drar ut på den, ska partaja med några vänner på lördag, kanske ett glas champagne på Sturpan med de andra it-stjärnorna i morgon och sedan tillbaka ner i gruvan på måndag.