Har du en affärsidé men ingen medgrundare

Tamara Vuorinen

Publicerades: 30 september, 2012

Många av oss har haft bra affärsidéer som inte har förverkligats p.g.a. olika skäl. Det kan vara brist på teknisk expertis eller en lämplig medgrundare till ditt företag. Founder2Be.com är ett nytt koncept som hjälper människor att deras affärsidéer blir verklighet . Nu kan kreativa personer som har en affärsidé hitta en medgrundare med önskad kompetens på Founder2Be.com – en plattform där nya idéer och kompetens möts.

Sajten riktar sig mot 2 målgrupper: människor som har idéer och de som har kunskap. Personer som skapar idéer och personer som vill investera i nya idéer möts på Founder2Be.com. Om du har en idé, skapa ett konto på sajten, berätta om din idé och vilken know-how letar du efter. Här möter du likasinnade personer med visioner och de som erbjuder sin kompetens för att skapa nya produkter och tjänster.
 

Du och din nya samarbetspartner behöver inte ens bo i samma land, det finns ju Skype och email. Founder2be kan hjälpa dig att dina drömmar blir verklighet. Du som inte har någon idé kan hjälpa någon annan med din kompetens att förverkliga det. Det är lätt att bli inspirerad när du läser om andras idéer på sajten och förmodligen kommer du också att få nya idéer. Gemensamt för medlemmar på denna sajt är att de inte är lyckliga med sina vanliga jobb och vill mer.

Besök Founder2Be hemsida redan idag och se intressanta affärsidéer och kompetens som erbjuds på sajten. Låt inte din affärsidé gå förlorad och bortglömt. Agera omgående innan någon annan förverkligar din idé. Nu finns det möjlighet att hitta kunskap du saknar på Founder2Be. Programmerare, designers, marknadsförare är villiga att samarbeta med dig som har en bra idé. Lycka till med att hitta medgrundare med rätt kompetens för ditt nya företag på www.Founder2be.com