Idén lades på hyllan

Ramona Byrö

Publicerades: 28 september, 2011

Ja, då stod jag nu där och hade startat en enskild firma, klockren färdig affärsplan och en färdig presentation för 4 potentiella samarbetspartners/delägare. Efter min presentation ville de har mer kött på benen samt mer information om olika saker. Jag tog faktiskt nu beslutet att släppa detta, hade då jobbat med denna affärsplan så pass länge och behövde verkligen deras stöd men så blev det inte!
 

Därför la jag denna affärsidé på hyllan vilket kändes så otroligt tungt, men det var även en tung investering (ca 7 miljoner kronor) vilket gjorde att jag verkligen behövde deras kompetens och framförallt kapital!
 

Kanske var det oerfarenheten som spelade in, jag kanske skulle ha fortsatt in i det yttersta? Svår fråga att svara på då den tiden är förbi. (Skulle någon utav Er vara intresserad att ta del av denna kompletta affärsplan tillsammans med ritningar och skisser över byggnaden är ni välkomna att höra av Er.)
 

Ja vad hände nu då? Ett registrerat företag men inte den blekaste aning om vad jag nu skulle hitta på?! I efterhand kan jag väl summera att det blev som det blev. Företaget var igång och jag kunde ju inte ångra mig nu och gå tillbaka till anställd, aldrig i livet. ”Ta mej tusan”, har jag nu tagit klivet är det väl dags att pröva sig själv för nya utmaningar.
 

Visst har det varit tufft med många svåra stunder som idag blivit min allra bästa erfarenhet. Min erfarenhet tar mig nu till nya saker i livet som jag älskar att sätta händer och tänder i! Ska berätta hur resan började som egenföretagare, då jag stod på noll både på idéer och ekonomi. Spännande…