Inbjuden talare ang medicinska appar

Helena Kubicek Boye

Publicerades: 10 april, 2012

Bryter du ny mark?

Väntar du på att någon ska se vad du just gör, vilka tjänster du säljer eller värdet i just din produkt?

För snart två år sedan blev jag nominerad till Stora Psykologpriset för vi börjat bana väg med alternativa terapeutiska lösningar, som terapi över Skype. Därefter sålde vi pdf-program – självhjälp på nätet och för drygt ett år sedan lanserade vi våra första evidensbaserade självhjälpsappar under vinjetten iSelfhelp. Häromdagen såg jag en diskussion på LInkedIN om Skype-terapi, där var vi för tre år sedan! Och för tre år sedan blev vårt lilla företag omskrivna i en EU-tidskrift om Future solutions on mental health problems. Och 2010 fick vi pris för Årets Nytänkare (5 dagar efter att vår dotter fötts)

Men någon expert har vi inte börjat bli förrän idag, trots att jag gjort en handfull intervjuer i genomsnitt i månaden med olika medier senaste åren.

Idag står sig våra medicinska appar  väl på en marknad som idag består av flerat tusentals appar. Det gör mig stolt och glad över att vi lyckats nå dit och få ut våra produkter. Vi arbetar idag även som konsulter åt världens största läkemedelsbolag och tar fram nya innovativa lösningar för dem. Och häromdagen hade jag ett informellt möte med en av de största inom apoteksbranschen. Vi har slitit och kämpat för att nå dit vi är idag och därför var det ren och skär lycka när jag blev inbjuden att i egenskap av expert på området medicinska/psykologiska appar ska tala på en mässa inom kort.

Positivt omdöme i Läkartidningen värmer också den här månaden, liksom att tidningen Må Bra tipsar om oss i ”bäst just nu”.

Så om du bryter ny mark kan du en dag plötsligt blivit expert på ett helt nytt område! Men kämpa på, det gör jag varje dag…