Jag har fantastiska nyheter! I april smäller det!

Carl Svahnström

Publicerades: 8 december, 2010

Mina senaste veckor har varit de mest hektiska hittills i min entreprenöriella satsning och allt slit det senaste året har varit en lång förberedelse inför Snorisarnas viktigaste möte. Mötet med en av Sveriges största apoteksaktörer. Sedan flera månader bestämde jag mig för vilken kedja som jag ville inleda mitt samarbete tillsammans med. Kriterierna var flera och jag gick inte enbart på apotekskedjans storlek. I en fri konkurrens är det viktigt för apoteken att särskilja sig från sina konkurrenter och då blir detta också ett strategiskt val även för mig och Snorisarna.

Från det att jag hade stigit in i hissen som skulle ta mig upp till mötet infann sig ett lugn. Jag har ju småbarnsföräldrarna på min sida tänkte jag.

Jag resonerade med mig själv. Idén är ju utvecklad med en otrolig närhet till marknaden med stor lyhördhet inför vad småbarnsföräldrarna vill ha, och genom sociala medier har jag fått kvitto på mina tankar och idéer. Dessutom har Snorisarna testats under november med väldigt fina resultat. Det här måste bara gå vägen.

Nu väntar lansering i april på en av Sveriges största apotekskedjor.

Snorisarna lanseras som ett komplement till flytande medicin.