Jag tror att jag har hittat hem

Carl Svahnström

Publicerades: 23 januari, 2011

För en vecka sedan flyttade jag och Snorisarna in på SU Innovation efter en längre tid på Södertörns Högskolas utvecklingsprogram för entreprenörer.

För er som inte känner till SU Innovation så är det en företagsinkubator som erbjuder entreprenörer stöd, coaching och kontorsplats på Stockholms Universitet. Jag känner mig redan hemma på det här stället. Här är det verkligen äkta ”entreprenörssunk”. De flesta riktigt inspirerande ställen har just denna sköna känsla som innebär att man känner sig som hemma redan när man tagit sitt första kliv in på företagsinkubatorn, eller ”Puppan” som lokalerna så passande kallas.

Anledningen till att jag sökte mig hit beror främst på den entreprenöriella miljön. Här sitter flera väldigt inspirerande entreprenörer, och coacherna finns i rummen intill utifall man skulle behöva sticka in huvudet och ställa en fråga. Omgivningen är verkligen viktigt för kreativiteten. Mitt nya lilla kontor har jag inrett med mina IKEA-mattor i Snorisfärgerna, rosa, grön och blå. De har funnits vid min sida på varenda utställning och även om de är lite nötta är gör de kontoret riktigt mysigt.

Jag tror att jag har hittat hem.