Jag vann Årets Genombrott!

Camilla Björkman

Publicerades: 15 november, 2013

Igår vann jag priset Årets Genombrott på Tidskriftsgalan som anordnas av vår branschorganisation Sveriges Tidskrifter. Jag är så otroligt glad! Jag hade inte förväntat mig att jag skulle vinna (det var tuff konkurrens i form av fitnessbloggaren Ida Warg och Bon.se:s chefredaktör Kristofer Andersson) men mitt namn ropades upp och jag fick i glädjerus gå upp på scenen för att ta emot priset.

Så här löd juryns nominering: 

”För att ha parat sitt eget varumärke med ett av de svenska tidskrifternas starkaste, och därmed inte bara ha tagit ett nytt karriärsteg, utan dessutom antagit utmaningen att förnya entreprenörsbranschens ansikte och leda en klassisk titel mot nya framgångar.”

Jag har aldrig vunnit ett sådant här pris förut men jag kan tänka mig att de flesta känner som jag: en sådan glädje för alla de människor som finns runt omkring – människor som har gjort att man har tagit sig dit man är idag. De är lika förtjänta av priset de med!

I mitt fall är jag så glad över att jag en gång för över fyra år sedan bestämde mig för att gå på ett bokmingel och sprang in i Anders Andersson, som jag då aldrig träffat men inspirerats av via Driva Eget. Och genom honom har jag inte bara kommit in på Driva Eget utan haft äran att lära känna en lång rad av härliga, smarta, snälla och driftiga människor. Plus, förstås: Driva Egets fantastiska läsare.

Det här blir en dag jag sent kommer att glömma. Tack Sveriges Tidskrifter och tack till juryn bestående av Jonas Nordling, förbundsordförande Svenska Journalistförbundet, Anette Novak, Change Agent, och Urban Hilding, vd Initiativ Universal (IUM). Och tack till Anders Andersson förstås!

Trevlig helg!