Jakten efter honeycombs modell mini

Maja-Stina Skarstedt

Publicerades: 30 maj, 2014

bla-gron-honeycombs

I går la jag tre timmar, minst, av mitt liv på att googla efter honeycombs i fyra olika färger. Den svåraste utmaningen: Blå och lila honeycombs modell mini. Alltså inte 20 eller 30 cm i diameter utan snarare 10 eller mindre.

DÄR har ni, företagare med pappersmaterial, något att köpa in! Eller varför NI, kanske är det jag själv som ska hitta de där honeycombsen och göra till Sveriges bäst säljande? Eller är det så att honeycombs redan är ute? Är det därför de inte finns att få tag på?

Allt det där funderade jag på samtidigt som jag försökte jaga rätt på nätet. (Och vilken himla tur att jag slapp ränna runt i lika många butiker som jag avverkade på nätet.)

Som tjänsteföretagare har jag ofta avundats företagare med produkter att sälja. Produkter som kan säljas även när du själv inte måste vara aktiv (även om det krävs en hel del aktivitet att sälja produkter också – I know).

Nu har jag ju faktiskt en produkt – min bok. Den gav mersmak.

Så min jakt fortsätter, kanske inte efter just honeycombs, men kanske något annat fluffigt. Eller framför allt: En produkt att sälja, till en början lika svårfunnen som blå honeycombs modell mini.

Bild: jollyroom.se – tyvärr var de här modell större. Och nja, jag lyckades så där i min jakt. Måste klippa lite för att få mina lila honeycombs och fann två av tre blå honeycombs. Den tredje blir modell mellan.