Kom på sälj- och förhandlingskurs med mig!

Camilla Björkman

Publicerades: 14 april, 2012

Hej alla härliga frilansare,

Jag har den stora glädjen att berätta att jag i maj och juni håller två kurser om hur frilansjournalister kan sälja mer och höja sitt arvode. Kursen hålls via Journalistförbundet/Servicebolaget och jag är alltså kursledare. Jag är väldigt, väldigt glad över den här kursen – både att Servicebolaget har velat ta in mig som kursledare och att jag kan få hålla en hel kurs i det ämne jag älskar allra mest – så jag hoppas verkligen att ni vill komma!

Det rör sig om två kurser:

1. Helldagskurs den 15 maj. Läs mer om innehållet och få övrig info HÄR.
Kursen är gratis för Servicebolagets frilansar och övriga medlemmar i Journalistförbundet betalar 1200 kr + 25 % moms. Är man inte medlem i Journalistförbundet kostar det 1 600 kr + 25 % moms. Det finns bara några få platser kvar så skynda att fynda! (Jag är ledsen att jag skriver detta så sent – jag trodde ärligt talat inte att platserna skulle gå åt så snabbt.)

2. Halvdagskurs den 5 juni. Läs mer om innehållet och få övrig info HÄR.
Kursen är gratis för Servicebolagets frilansar och övriga medlemmar i Journalistförbundet betalar 600 kr + 25 % moms. Är man inte medlem i Journalistförbundet kostar det 800 kr + 25 % moms.

Jobbar du som journalist eller frilans ses denna kurs som vidareutbildning och därför kan du dra av den på företaget.

Hoppas att ni kan och vill komma!

Kram Camilla