Lyssna här på Paulas PR-kupp!

Anna Fagerström

Publicerades: 3 oktober, 2012

Paula Goldea, bildNu har hon slagit till igen, PR-geniet i Bergshamra. 

PaulaGoldea, fotterapeut, hörde en radioreporter klaga på ont i fötterna.

Hon skickade ett sms – och i dag fotvårdar hon i direktsändning.

Den fotvandrande radioreportern heter Lasse Persson och kallar sig Kapten Bössa. Efter att ha gått vilse är han i detta nu på väg till Paula Goldea för att direktsända i P4 Radio Stockholm.

Lasse Persson promenerar Stockholms län runt och samlar in pengar till Världens Barn. Under vägen träffar han på människor som till exempel bjuder på lunch och skänker en slant – självklart i direktsänd radio.

Naturligtvis rapporterar han från själva vandrandet också, och när han i går i sändning klagade på att han började få ont i fötterna, då nappade Paula Goldea.

Förutom att hon är fotterapeut med en stark passion för sitt yrke, så är hon som sagt ett PR-geni. Hon har fotvårdat programledare i Nyhetsmorgon hela tre gånger, bara en sån sak. Och när nu en radioreporter var i fotnöd så reagerade förstås Paula.

– Jag skickade ett sms till honom att han är välkommen på fotvård, berättar hon.

Radioreporter Persson bestämde sig för att svänga förbi Paula Goldeas fotvårdsmottagning i Bergshamra centrum på sin vandring. Med ont i fötterna och sändare på ryggen. Vid elvatiden i dag, onsdag, är det tänkt att han ska komma fram.

– Eftersom han går så är det svårt att veta exakt, säger Paula Goldea.

Så i dag blir det fotvård i radio. Bra för Paula Goldeas företag, bra för radioreporter Perssons fötter. Och framför allt bra för Världens Barn. 

Radiohjälpens insamling till barnen i världen är Sveriges största. Den pågår under två veckor, med hjälp av 21 hjälporganisationer och samtliga P4-stationer över hela landet.

Här kan du se vad som händer i din P4-kanal. 

Mer om insamlingen

Insamlingen avslutas den 12 oktober klockan 20 med en stjärnspäckad direktsänd gala i SVT1. Malin Olsson är programledare, och artister som Peter Jöback, Sarah Down Finer, Mando Diao och Jill Johnson uppträder.

Hur det går för fotvårdare Goldea och radioreporter Persson kan du höra här – i dag, onsdag vid elvatiden:  

Lyssna: P4 Stockholm

Och varför tveka? Gör en radiokupp, du också. Lyssnarna väntar. Och Världens Barn.