Nu är nya boken Marknadsför Dig med personliga kontaktnät här!

Katarina Widoff

Publicerades: 10 februari, 2011

Änligen hållerj ag min 3:e bok i handen, eller fjärde om man ska räkna med den Visionsbok som jag gjorde för Handelsbanken Kapitalförvaltning innan jag slutade där och startade Kommunikationsfabriken.

Det är något speciellt när allt är klart och första exet kommer från tryckeriet.

Då har det varit mycket jobb och jag har varit helt fokuserad på att få boken klar. Inte nog med all text som ska skrivas så måste det även noga korrekturläsas. Jag har tur som har bra hjälp med korrekturläsningen och infallsvinklar.

Omslaget var också en pärs, jag hade en idé, men innan den blev verklighet hade vi tagit så många bilder… Men till slut blev den klar!

Jag får ofta frågan hur man gör för att skriva och ge ut en bok, som om det finns något snabbt svar. Hårt arbete och struktur, struktur av innehåll, texter, bilder och arbetsflödet. Först då blir det något resultat. Och ödmjukhet till att göra om och att lyssna på hur andra tolkar meningar.

Sedan kommer lanseringen och där står jag nu. Snart ska jag ha lanseringsfest. Jag börjar med paneldebatt i Stocka i norra Hälsingland 2 mars, paneldebatten är om bussigheten i affärsvärlden och de som ska debattera är vd Morgan Persson från Monitor (som delar ut stor del av vinsten till de anställda eftersom det är de som gör jobbet och också ska få ersättning för det), Camilla Littorin från Företagarförbundet (som vurmar för småföretagarna och att hur vi ska kunna bedriva verksamhet på samma villkor som stora företag) och landshövding för Gävleborgslän Barbro Holmberg.

Vill du gå på nätverksträffen 2 mars så anmäl dig på www.komfab.se

Vi ses i vimlet! hälsar KOMFABs Katarina