Nu har jag nätverkat mig till ett nytt däckhotell

Katarina Widoff

Publicerades: 4 maj, 2010

Att man kan nätverka sig till vad som helst, det vet du säkert vid det här laget att jag anser. Jag anser också att man kan nätverka bort från vad som helst också.

Så har det nu blivit. När vi flyttade till Lilla Essingen hittade vi ett däckhotell i bergrummet som ska användas som skyddsrum i händelse av krig. De var nystartade och hade ett bra erbjudande. Genast gick sedan priset upp, mycket varje gång vi kom dit och bytte däck, dvs två gånger om åre.

Och visst är det dyrt att be någon byta däck på bilen och även förvara däcken, men i innerstan är allt annat dyrare eftersom lägenheter har så små förråd att däck inte får plats i dem. Så vi blev kvar som kund.

Det var väl frid och fröjd, tills de missade att sätta tillbaka navkapslarna efter ett byte och även om de måste ha märkt det så hörde de inte av sig. När jag några dagar senare skulle kom tillbaka och parkerade såg jag att de saknades. Jag gick såklart direkt till däckfirman och råkade säga fel namn på dessa plastbitar och blev hånad, otroligt korkat att håna mig för jag reagerar negativt på att känna mig dum när jag gör rätt och dessutom är kund. Men de hade sin grabbiga attityd och tyckte väl att det var skoj.

Då bestämde jag mig för att byta, frågan var bara till vilken annan firma. Och genom att vara lite lyhörd så löste det sig såklart.

Nu bor däcken hos Bernt Fernström på Örby Bilvård. Och det är minst lika enkelt eftersom de kommer och hämtar och lämnar bilen, samt TVÄTTAR den både på ut- och insida!  Så härligt och enkelt det blev.

Dessutom visade det sig att Bernt nu också har båtvård med olika produkter för att hålla tanken utan alger och annat slem och diseln utan vatten. Och har man råd kan man lämna iväg hela vårrustningen… Det har inte vi, men däremot råd att köpa produkter som gör att motorn håller längre.

Nu ser vi fram emot sommaren och att värmen kommer!
Skepp å hoj!

Vi ses i vimlet, vi har alla något att vinna på att prata mer på riktigt med varandra!
hälsar Katarina på www.komfab.se